Afspraak – Tandheelkunde Amersfoort – Amersfoort

Afspraak

Bij de Kliniek voor Tandheelkunde kunt u terecht op afspraak. Bij een periodieke controle bekijken we de status van uw gebit en beoordelen of een extra behandeling noodzakelijk is.

U kunt online een afspraak voor een periodiek onderzoek inplannen, nadat wij u een uitnodiging gestuurd hebben (wij dienen te beschikken over uw mailadres). U kunt ons ook per mail (info@ktatandartsen.nl) verzoeken een link te sturen voor het maken van een afspraak. Telefonisch contact opnemen kan gedurende onze openingstijden.
In overleg met u zorgen we ervoor dat de verschillende behandelingen zo veel mogelijk op elkaar aansluiten. Wij houden daarbij zoveel mogelijk rekening met uw wensen en uw beschikbare tijd.

Spoedbehandelingen voeren we zo veel mogelijk op dezelfde dag uit. Soms beperkt dit zich tot het nemen van noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt. Wij kunnen daarna de benodigde tijd reserveren om de behandeling af te sluiten.

Realiseert u zich dat bij een afspraak specifiek tijd voor u is gereserveerd. Indien u een afspraak wilt annuleren dan horen wij dit graag zo spoedig mogelijk. Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren telefonisch of per mail afgezegd te worden. Bij geen of een te late afzegging zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd bij u in rekening te brengen.